4. Badeværelse 2018-10-17T20:54:37+00:00

4. sal:  Badeværelse og soveværelse

De to øverste etager har ikke elevator, men må gå en etage ned ad bagtrappen (som vi jo bare véd er der) for at kunne tage elevatoren. Fra soveværelset går vi ind i badeværelset.

Badeværelset

Her mangler jeg at bygge et vindue med Art Nouveau-motiv samt at lave en reol i messing og plexiglas i stedet for hjørnereolen.

Badeværelset anno 2016 – nu mangler jeg bare vinduet samt at bygge en reol til bagvæggen.

Badeværelset skal have et special-vindue, jeg selv skal bygge. Jeg har forelsket mig lidt i idéen om et Art Nouveau-vindue, så jeg har været i gang med at lave research og lægge planer. Så må vi jo så se, om det lykkes som planlagt…

Vi mangler noget afsætterplads i badeværelset, så jeg skal have bygget en reol i plexiglas og messing

Vi valgte at købe et relativt dyrt badeværelse, da praktisk taget alle de “billige” badeværelser på dette tidspunkt var meget “klumpede”. Både Mor og jeg ville gerne have noget, der var lidt elegant, så vi købte et meget flot sæt, vist nok fra Schweiz. På messe havde vi købt nogle flotte overføringsbilleder, som jeg tilpassede og påførte vore nye badeværelseselementer, og vupti, så havde vi vort helt unikke badeværelse! Der er efterhånden ved at komme lidt facon på indholdet af badeværelset, kraftigt hjulpet på vej af et indkøb af hæklede pynteting, der passer i farven til resten og ser ustyrligt klædelige ud. Så det begynder da så småt at ligne noget.

Det gamle badeværelse – en del mindre